lauantai 23. maaliskuuta 2019

23.3. Kilpailupäivä 12/4

Lohtajan reissu oli pitkä. Eihän sieltä jäänyt käteen kuin kaksi kolmossijaa joukkuekisassa. Oma lavatekeminen joka tapauksessa vähintään tyydyttävää.

23.3. - Week 12 / Day 4 - Competition

Snatch

92
95
97 miss front

Clean & Jerk

110
115
120 miss jerk

Kasiykkösten kakkossija tuli siis 210 kilon (95+115) yhteistuloksella, Sinclar-pisteet 256,261. Tempauslämmittely meni tällä kertaa vähän nihkeämmin, mm. viimeinen vajaaksi. Avaustempaus meinasi livetä taakse, hyvä seivi onneksi. Toinen oli vieläkin tiukempi, ja teki vähän kipeää oikeassa käsivarressa, mutta taistelemalla 2-1 hyväksytty nosto. Kolmannessa sitten varoin tuota vähän ja veto jäi vajaaksi.
Työntöjä varten pari kiloa suunniteltua kevyempi avaus ihan varmuustoimenpiteenä. Kilpailutilannekin oli tempausten jälkeen hyvin hallussa, joten perustekeminen riitti sarjan kakkossijaan, kärkeen ei asiaan. Viitosen korotuksilla pääsi lopulta kivasti yrittämään kahtakymppiä, ja olihan se sentään aika lähellä.

Kuten sanottua, tästä annan itselleni tyydyttävän arvosan. Joukkueesta: vaikka kisoissa ei tänä vuonna pärjättykään, niin reissu oli pituus huomioiden jälleen oikein mukava. Ensi vuonna piiriottelu palaa jälleen Keski-Pohjanmaalta Keski-Suomeen.

Tulokset: https://painonnosto.fi/piiriottelu-keski-pohjanmaa-keski-suomi-etela-pohjanmaa-lohtaja/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti