lauantai 4. maaliskuuta 2017

4.3. Kilpailupäivä 9/4

Yllättävä tulos salikisoista, tällä kertaa positiivinen. Enkä viittaa dopingtesteihin.

4.3. - Week 9 / Day 4 - Competition

Harvinainen päivä, kaikki nostot onnistuivat sekä lämmittelyssä että kisassa. Ensimmäinen kisatempaus meinasi lipua yli, mutta tällä kertaa taistelin noston lopulta kontrolliin. Toisessa kaikki oli vähän vinossa vastaanotossa, kuitenkin niukka onnistuminen siinäkin. Kolmas käyttämättä, kun tavoitteena oli tehdä onnistuneita nostoja, ja tuon jälkeen seuraava korotus ei kovin todennäköiseltä näyttänyt.
Työntölämmittely piti tehdä nopean aikataulun vuoksi loppupuon osalta isoilla hypyillä, kaksi viimeistä 80-95 ja sitten avaus, joka oli silti yllättävän hyvä. Toinen ja kolmas tulivat rinnalle helposti, ylöstyönnöt taas runttaavampia. Vielä vähän enemmän kuin pääsisi alle ja jalkoja paremmin liikkeelle!

Snatch

88
91
-

Clean & Jerk

105
109
111

Kyykkykin tehtiin vielä päälle, ei mitään grinderiä vaan järkevä treenityylinen ykkönen. Kisanostona kuitenkin komentojen kanssa ja vähän jäykemmällä tangolla,

RAW Powerlifting (Squat only)

140
145
-

Kilon yhteistulosparannus oli pieni yllätys, koska tämä oli kuitenkin vielä valmistelukisa. Ajattelin etukäteen jättää vain neljään nostoon, mutta kun tuo 109 ei kovin tyydyttänyt niin koetin tehdä vielä kolmannella teknisesti paremman. Sama sitten laittaa ennätyskilot, jotka tulivatkin.

Näin tällä kertaa. PR-totaali siis tuli pitkästä aikaa: 91+111=202 omapainolla 77,6 kg, 251,081 pistettä. Hyvältähän se näyttää, mutta aina voi parantaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti