lauantai 28. lokakuuta 2017

28.10. Kilpailupäivä 43/4

TUL Joy Games Seinäjoella käyty. Kasiviitosen ykkössija ja kultamitali jäi kaulaan, ei paljon muuta.

Kolmen tunnin menomatka sisältäen yhden stopin. Perillä sitten selvisi, että melko pienellä nostajamäärällä selvitään tällä kertaa. 12 yhteensä, joista 8 meitä kelviläisiä, joten yhdessä ryhmässä nostettiin kaikki. Painoa reippaasti 81,1 kg, ei pelkoa vanhaan sarjaan mahtumisesta.

28.10. - Week 43 / Day 4 - Competition

Snatch

93 miss front
93
98 miss front

Clean & Jerk

109
114 miss jerk
117 miss jerk

Vaikea kisa. Osan syystä voisi yrittää vierittää pehmeälle lämmittelyalustalle, jossa ei normaalia nostotuntumaa löytänyt. No, kisalava ajoi kuitenkin asiansa, joten hyvien tulosten nostaminen oli täysin mahdollista, vain vähän hankalampaa yleisen epävarmuuden takia. Viimeinen tempauslämppä jäi hieman vajaaksi, ja sama jatkui avausraudassakin. Toisella 93 nousi, mutta jostain syystä alas-komentoa ei näkynyt eikä kuulunut. Puolivitsillä murjaisin sitten itse "Alas!", pudotin painot ja jäi toivomaan että menisi läpi. Riittävät kaksi valkoista, keskituomari ei jostain syystä ollut tyytyväinen tähän esitykseen. Viimeiseen korotin viisi kiloa, mutta nosto oli hieman vajaa.
Työnnössä oltaisiin siis vaadittu 117 ESM-rajaan. Jälleen lämmittelyt aiheuttivat ylimääräisiä tykytyksiä, hyvä että sain edes 102,5 käännettyä pehmeällä alustalla. Avaus silti helppo 109 kilolla. Kakkosnosto oli jälkikäteen mietittynä vähän taktisesti huono korotus, lähellä tavoitetta muttei kuitenkaan tarpeeksi. Vähän eteen. Kolmannellakin tuli ihan riittävän hyvin rinnalle, mutta edelleen sama ongelma ylöstyönnössä.

Onnistuneita nostoja tänään siis vain 2/6, tulosta 202 kg (93+109) ja 245,402 pistettä. Aika kauashan se jäi viime kisojen tasosta, mutta sentään kakkosella alkaa vaikka vain avaukset tulevat. Sama tulos kuin maanantain testailuissa. Arvosana jää nyt välttävän puolelle. Ennätykset kuitenkin avausraudoissa ja omapainossa, jos jotain haluaa etsiä.

Onnittelut muille, ensi kisoissa toivottavasti itsekin sitten paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti