lauantai 19. maaliskuuta 2016

19.3. Kilpailupäivä 11/4

Kalajoen reissun raportti, kuten luvattu. Bussi lähti Valorinteeltä aamuviideltä, vallan mukavaa siis. Unen päästä ei saanut edeltävänä yönä yhtään, eikä se nyt matkallakkan onnistunut, joten lähtökohdat olivat vallan mielenkiintoiset.

Sarjaan mahtuminen vaati pientä pudotusta parina viimeisenä päivänä. Kyllähän se maha vähän ikävästi kurni, mutta sitä nyt täytyy kestää kun kerran joukkueen edusta on kyse. Lopulta paino putosi ihan ajoisssa, ja puntari heilui 76,55 kilon tienoilla, mutta tämä lukema pyöristettiin vaa'an ilmeisen epätarkkuuden vuoksi lopulta pöytäkirjoissa 76,6 kiloon. Nostoryhmien puolesta tämä tarkoitti paikkaa päivän kolmannessa ryhmässä, miehet 56-77 kiloa. Vuoro oli siellä loppupäässä, ja huoltotiimi hoiti lämmittelyjen ajoitukset oikein hyvin, joten kiitosta sinne suuntaan.

19.3. - Week 11 / Day 4 - Competition

Snatch

86 miss behind
87
90

Clean & Jerk

104
108 miss jerk
110 miss clean

Tempasin taas ensimmäisen takaseinästä läpi, mutta kun tästä alkaa olla jo kokemusta, niin tietää ainakin miten asian kanssa eletään. Toiseen kilo lisää ja nosto kohdalleen! Kolmanteen pyytö 90 kilosta, ja senhän levymiehet tankoon kasasivatkin. Paras tempaus viimeisellä. Kisalavalla onnistuminen on kyllä poikaa!

Työnnön aloitus oli suunniteltu 104 kg, viime vuoden työntötulos samoista kisoista. Hyvin tuli, ja palautuikin nätisti. Neljän kilon korotus ei ollut iso, mutta jäipä kuitenkin tekemättä. Keskikroppa ei enää tuntunut yhtä tiukalta kun tanko odotti räkkiasennossa ylöstyöntöä, ja niinpä suoritus jäikin hieman vajaaksi. Viimeseillä tankoon taktikoitiin kilon korotuksilla lisääaikaa pelaten 110 kiloa, jolla tulisi kahdensadan yhteistulos, mutta enpä ihan malttanut painaa jalalla tarpeeksi vedossa, ja se tuli räkistä läpi.

Tähän väliin pari videota, joista kiitos kuuluu puolestaan Kivimäelle:

Video, jonka Janne Riekkinen (@jariekwl) julkaisi


Jälleen siis kilpailu mallia 3/6 onnistunutta nostoa, mutta kyllä siellä oli myös kovasti ilon aihetta: 90+104=194 painolla 76,6 (Sinclair 245,117), oman sarjan kolmostila ja joukkuekisan toinen sija Keski-Suomen poppoolle sekä miehissä että naisissa! Hienoa tekemistä muulta joukkueelta. Tempaus oli ennätys virallisissa SPNL-kisoissa, työnnöt puoletaan menivät viime aikojen kaavalla. Etenkin maukkaan tempauksen myötä tämä on "hyvä miinus".

Täysin puhtailla sarakkeilla viimeiset yritykset olisi otettu 91-92 ja 111-112 kilosta, joten ei paljoa jääty senkään puolesta. Työnnössä läpimurto antaa vielä odottaa itseään, ja samalla te/ty-suhde nousi jo 86,5 prosenttiin. Rybakou just keeps getting prouder and prouder about me. Saahan se tempaustulos tietysti nousta vieläkin, kunhan vaan työntöönkin tulisi niitä kiloja.

Tulokset löytyvät tutusta paikasta (http://painonnosto.fi/tuloksia/2456-piiriottelu-keski-suomi-keski-pohjanmaa-etela-pohjanmaa), ja yleisemmän tason keskisuomalainen kisaraportti myös (http://painonnosto.raisanen.org/?p=868).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti