lauantai 7. syyskuuta 2019

7.9. Kilpailupäivä 36/3

Etelä-Suomen mestaruuskilpailut katkaisivat noin puolen vuoden kisatauon. Nyt ensimmäistä kertaa sarjassa alle 73 kiloa.

7.9. - Week 36 / Day 3 - Competition

Snatch

85
88 miss front
91

Clean & Jerk

103
107
113 miss jerk

Punnitus meni aika tiukille, perjantai-illan saunomisesta huolimatta aluksi ylipainoa oli niukat 50 grammaa. Parinkymmenen minuutin jälkeen uusintapunnituksella päästiin sarjaan lukemin 72,92 kg. Sitten alkoikin se mielenkiintoinen ja pitkälti ratkaiseva osuus, tankkaus. Suolaa, Hartsporttia ja vasta sitten ruokaa. Onnistuin lopulta kohtalaisen hyvin, ei kramppeja tai muutakaan.

Tempaus kulki treeneihin nähden oikein hyvin. Lämmittelyissä vähän turhan reippaalla alkuvauhdilla, kisalavalla silti varma aloitus. Toinen jäi aavistuksen eteen, mutta kilpailutilanteen (hopeasija) vuoksi pientä riskiä ja korotus aivan kuin nosto olisi onnistunut. Ysiykkönen oli sitten hyvä, joten kannatti.

Työntölämmittelyissä tuntemukset olivat uusia, lievä huimaus päällä pienissäkin painoissa. Koko ajan vaan energiajuomaa, suklaata, rusinoita ja sellaista sisään koneeseen, ja niillä sitten kisasuorituksistakin selvittiin. Varman päällehän ne olivat, mutta toinen työntö 107 lopulta vaadittiin siihen hopeaan. Kolmannessa ei enää muuta panosta kuin uusi Sinclair-ennätys, eikä siihen enää ollut jalkoja jäljellä.

https://www.instagram.com/p/B2JCsDAFmZX/


Näin siis yhteistulos 198 (91+197), nämähän ovat kaikki uusia piiriennätyksiä. Sinclairit 254,728 pistettä. ESM-hopea oli oikein hyvä saavutus näin paluukisassa olkapäävamman jäljiltä. Hyvän puolelle menee arvosana!

Jatkosuunnitelmia sitten. Eiköhän tässä kisata uudelleen jo hieman myöhemmin syksyllä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti