lauantai 3. syyskuuta 2016

3.9. Kilpailupäivä 35/4

No sehän oli ristiriitaisia tunteita herättävä kisa. Neljäs sija, sen puolesta myös maksimisuoritus. Tulos olisi voinut olla sitten muutakin, oli meinaan piiriennätys jo kiinni tempauksessa. Työnnössä myös 110 pään päälle, mutta ei tuomareille kelvannut.

Reissuhan oli erittäin pitkä, viiden paikkeilla aamulla lähtö ja kotona puoli kahdentoista maissa. Lohjalle päästiin ajoissa yhdeksältä, ja punnituksen (76,09) jälkeen vähän hampurilaista naamaan. Nostoryhmiä oli tällä kertaa viisi, ja oma vuoro neljännessä, eli hyvinkin iltapäivää mentiin jo. Lämmittelyissä herättiin hyvään aikaan ja viimeinen oli helppo kuin mikä.

3.9. - Week 35 / Day 4 - Competition

Snatch

89
93
96 miss behind standing up

Tempaukset kahden ensimmäisen osalta kohdalleen. 96 oli piiriennätysrauta, ja vaikka veto jo painoi, niin senkin sain kiinni, mutta en päässyt oikeassa kulmassa kyykystä ylös. Siinähän se sitten kiepsahti takakautta alas. Lähellä mutta ei lasketa, uutta yritystä sitten seuraavissa kisoissa. Hyvä että tempaus on pääsion kohdallaan, mutta jotain korjailtavaa kyllä löydetään yhä.

Clean & Jerk

106 miss jerk press-out
106
110 miss jerk press-out

Tuossa viimeisessä kiepsautuksessa vasen kyynärpää otti vähän itseensä, mutta ei estänyt nostamista. Työnnöt menivät kuitenkin tällä kertaa punnertamiseksi, ensimmäisellä ei jalka ollut tarpeeksi mukana ja kolme punaista, vaikka ylös runtattiinkin. Toinen oli ok, tosin siinäkin yksi punainen. Ei mielestäni punnerrusta, mutta kieltämättä jotain tärinää. Viimeisestä voisi jossitella, 110 ja 2-1 hylätty. Monessa muussa kisassa olisi mennyt läpi, muttei tällä kertaa. Tosin siellä kyllä meni myöhemmin selviä pumppeja valkoisilla.

93 (PR) + 106 = 199 / 252,300 pistettä. Hyvää tasoa. Eipä paljon olisi puuttunut tosiaan, mutta nytkin saatiin pöytään tempausennätys, selvä läpimurto ja tasonnosto siinä. Yksi tuomari toiseen suuntaan työnnössä ja tulos olisi ollut yhteistulosennätys, niin pienestä se on kiinni. Sijoituksen puolesta tuolla ei kuitenkaan merkitystä ollut, kun tempauksen jälkeen viisi kiloa takana ollut nummelalainen sai 110 vasta viimeisellään ja päätyi tulokseen 198. Seiskaseiskan kisa typistyi tosiaan 12 osallistujasta poisjääntien ja sarjavaihtojen jälkeen kuuteen nostajaan, ja kolme ensimmäistä olivat jo lähtökohtaisesti liikaa edellä.

Videoista julkaisin tuon 93 kilon tempausennätyksen:



Mutta on se jännä että aina se on se kolme onnistunutta nostoa. Tosin tällä kertaa sain kaikki kuusi kiinni, joten olihan se toisenlainen esitys kuin aiemmin. Ensi viikolla tulossa vielä salikisatkin, voisi kokeilla ottaa kaikki kisanostot raakoina ihan säästelyn ja testailun takia. Vähintään neljä tehdään, se on selvää. Toki pieni varaus pitää jättää tuon kyynärpään suhteen, vähän se tässä kipuilee.

Loppuun kerätään vielä linkit raportteihin ja tuloksiin:

http://keljonviesti.raisanen.org/?p=304

http://painonnosto.fi/tuloksia/2685-etela-suomen-mestaruuskilpailut-lohja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti