lauantai 10. syyskuuta 2016

10.9. Kilpailupäivä 36/2

Sitten päästiinkin jo suoraan salikisoihin. Loppuviikosta oli flunssanpoikasta, joten en treenannut ollenkaan. Kävin kuitenkin tekemässä kisoissa raakana viisi kuudesta, ihan hyvin lähtökohtiin nähden.

Fiilis oli jo sen puolella että taidan tyytyä vain katselemaan, mutta kun paikalle päästiin niin pitihän sitä vähän skarpata. Kävin siis puntarissa (76,7) ja siitä vähän testailemaan lämmittelyitä.

10.9. - Week 36 / Day 2 - Competition

Power Snatch

75
78 miss front
78

Ennen flunssaa ajattelin että raakatempaus menee 77-80-83, mutta siitä joutui toki tinkimään. Aloitus pari kiloa alemaa, eikä sekään niin kauniilta näyttänyt. 78 jäi toisella vajaaksi, mutta kolmannella tuli. Tietysti raakana vedettäessä haluaisi saada kaikki kolme, mutta nyt tuli kaksi. Tulos kuitenkin siedettävä. Hyppy taakse oli luokkaa Zlatan Vanev.

Power Clean & Power Jerk

92
96
100

Raakatyönnössä olisi tietysti haettu myös ennätystä terveempänä, mutta nyt nostettiin alkuun varma 92, ja koroteltiin siitä pari neljän kilon hyppyä: 96 ja 100. Tasaraha oli myös yllättäen päivän suurin työntörauta. Teknisesti kaikki näytti tässäkin suhteellisen kauhealta, kädet perusteellisessa koukussa. Eipä se kuitenkaan rinnalle kääntymistä estänyt! Hieman yllättävää että tässä pääsi kolmen kilon päähän raakaennätyksestä.

78 + 100 = 178 / 224,651 pistettä ja Sinclair-kisan ykkössija. Ei arvosanaa tälle. Positiivisena kuitenkin seitsemään kisaan venyneen 3/6-putken katkaisu viidellä onnistumisella. Muutenkin kisa oli aika mukava, seitsemän osallistujaa ja nostettavat painot lähellä toisiaan. Tulipa siellä pienoista kisaakin päivän suurimmista raudoista. Kaveri pääsikin vielä viimeisenä nokittamaan tempauksessa ennätyksellään 80 kiloa (http://karstakeuhko.blogspot.fi/2016/09/109-kisapaiva.html), mutta työnnössä näytin vielä kaapin paikan.

Videolta löytyvät tällä kertaa jopa kaikki nostot. Tuosta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti