lauantai 30. tammikuuta 2016

30.1. Kilpailupäivä 4/4

Sarjan alle 77 kiloa piirinmestaruus tuli kotiin kolmella onnistuneella nostolla ja tuloksilla 88+103=191. Jalkavoimien puute verotti tällä kertaa työntöä turhan paljon.

Muuten nähtiin mielenkiintoisia suorituksia, sillä mukana oli laajasti sekä uudempaa että kokeneempaa nostajakaartia. Mukana yhteensä 6+24 nostajaa.

Punnituksesta selvittiin hyvin vaa'an näytettyä 76,7 kg. Kisat päätettiin viedä läpi kolmessa ryhmässä, joista nostin tyypilliseen tapaan keskimmäisessä. Se jätti vielä mukavasti mahdollisuuden avittaa kolmannessa ryhmässä. Raportoidaan nyt kuitenkin omat edesottamukset ensin.

30.1. - Week 4 / Day 4 - Competition

Snatch

85
88
91 miss front

Clean & Jerk

103
107 miss clean
108 miss jerk

Tempauslämmittelyt aika onnistuneesti, vaikka viimeinen menikin takaa yli. Sekä 85 että 88 osuivat lavalla kohdalleen. Kolmanteen pyysin ensin 90, mutta olisin joutunut seuraamaan itseäni, joten kävin piakkoin sen jälkeen lisäämässä vielä yhden kilon. Aika hyvä yritys, mutta jäi vähän varpaille eikä sellaiseen ollut nyt tarpeeksi virhemarginaalia. Alkaneen vuoden paras tempausnosto saatiin kuitenkin hyvin osumaan kisalavalle, ja pitkästä aikaa enemmän kuin yksi onnistunut tempaus myös ihan virallisten SPNL-kisojen puolella.

Työnnössä sitten näkyi jalkojen voiman puute. Kohtalaisella rutiinilla otetun 103 kilon avauksen jälkeen ei ollutkaan kovin paljoa enää tehtävissä. Toinen yritys jäi jo rinnallevetoon, kun isompiin riveihin ei ole nyt tullut tuntumaa. Toisessa jo tiesi mitä vedolta voi odottaa, joten se onnistuikin paremmin. Kyykkääminen vei kuitenkin liikaa, ja ylöstyönnön alle ei päässyt tarpeeksi hyvin.

Tulokset olivat siis 88 + 103 = 191 @76,7, josta tulee 241,059 pistettä. Sarjan kakkonen päätyi yhteistulokseen 175, joten kovin tiukkaa kilpailua ei tällä kertaa syntynyt. Voittaminen on aina mukavaa, tulostasosta riippumatta! Arvosana ei kuitenkaan voi juuri tyydyttävää korkeammalle nousta, mutta pitää nähdä myös tuloksen taakse. Joka kisassa ei voi odottaa parantavansa ennätyksiä.

Kolmannessa ryhmässä ohjeistin sitten kaveria valmiiksi nostolavaa varten. Saatiin hyvä debyytttikisa viidellä onnistuneella nostolla ja tuloksilla 66+81=147. Lisää tuosta voi lukea: http://karstakeuhko.blogspot.fi/2016/01/301-kilpailupaiva.html

Niin ikään kolmannesta ryhmästä löytyi kisojen helmi: Puurusen paluu lavoille. Toni ei ihan pieniin painoihin tyytynytkään, vaan käskytti tuloksiksi kilot 140+160=300! Kuuluttajana toimineen Janne Räisäsen Instagramista löytyy videomateriaalia tuosta mahtitempauksesta.


Sellaista tällä kertaa. Pitää antaa kiitokset kaikille mukana olleille roolista riippumatta. Loppuun vielä tuloslinkki: http://painonnosto.fi/tuloksia/2380-keski-suomen-piirinmestaruuskilpailut-jyvaskyla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti