torstai 21. toukokuuta 2015

21.5. Kilpailupäivä 21/3

Harjun Woima Jyväskylä ry:n salilla käytiin avoimet piirikunnalliset kisat, joiden järjestelyistä vastasi Vihtavuoren Pamaus. Menossa mukana Toni Puurunen ja Pasi Sarkkinen. Iltakisa oli kyseessä, joten painokin pääsi samalla jo aika lähelle sarjan ylärajaa: 76,6 kg!

21.5. - Week 21 / Day 3 - Competition

Snatch

83
87 miss front
87 miss front, lost standing up

Clean & Jerk

98
103
106

Tempauslämmittelyt olivat kaikin puolin surkeita, pari pummia ja viimeinenkin kasikymppinen oli ihan rajamailla. Ensimmäinen kisarykäisy onnistui kuitenkin hienosti, ja 83 kiloa plakkariin. Seuraavalla sitten 87 jäi vajaaksi. Kolmanteen sain kunnon vedon, ja nosto olikin ihan valmis, mutta jotain siinä pääsi tapahtumaan kyykystä noustessa ja sehän karkasi armotta. Aika kova tapa missata kisaennätyspaino, mutta murehtiminen ei asiaa auta.
Työnnönkin lämmittelyt olivat niin ja näin, laiskasti potki. Jälleen lavalla nostot olivat kuitenkin kohdallaan, 98 ja 103 aika hyvin. Kolmanteen lastattiin ennätyspainot 106, ja raskaan rinnallevedon jälkeen sain vielä kasattua sieltä sellaisen potkun että ylhäällä pysyi. Vähän huonommin tuntui lukittuvan kuin aiemman nostot, mutta pysyi näemmä hyvin samassa asennossa ja 3-0 läpi! Aika tunteikas tilanne, kyllä viimeisen työnnön naulaaminen on vaan hieno juttu.

Yhteistulos siis 83 + 106 = 189 kiloa, ja Sinclairit 238,711. Näissä ei ennätyksiä, mutta jälleen hyvä kisa, ja pitää olla tyytyväinen työnnön 3/3:een niinkin sydäntäsärkevän tempauksen jälkeen. "Hyvä" on sopiva arvosana tälle kilpailulle. Vielä kun ottaa huomioon että näihin lähdettin aika lyhyellä varoitusajalla ja kesken voimapainotteisemman kauden.


Miesten pöytäkirja.


Esittelykuva pöllitty röyhkeästi Jani Senilän Facebookista.

Mahtavia taistelunostoja nähtiin kyllä muutenkin. Senilä oli vedossa, ja Kivimäki teki sen tulosrajan 225 huikealla kolmannella työnnöllään, eli Etelä-Suomen mestaruuskisat kutsuvat. Naisten puolellakin oli hienoa nostamista, pari kuuden putkea. Eiköhän piakkoin löydy taas raporttia myös Keski-Suomen painonnoston sivuilta, linkitettään sitten.

Edit: Ja raporttihan on tässä: http://painonnosto.raisanen.org/?p=642

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti