lauantai 10. maaliskuuta 2018

10.3. Kilpailupäivä 10/3

Töysä revisited! Päärooli oli Keski-Suomen piiriottelujoukkueen "joukkuuenjohtaja" ja yleinen huoltomies, mutta ohessa käytiin myös lavalla kansallisen kisan puolella. Tuloksethan olivat tilanteeseen nähden hyvät.

10.3. - Week 10 / Day 3 - Competition

Snatch

88 miss behind
88
92

Clean & Jerk

106
110
114

Tempaukseen taisteltiin kaksi onnistunutta, vähän piti asetella pohjassa mutta liike oli heti terävää toisin kuin treeneissä. Mutta etenkin nuo ylöstyönnöt olivat taas ilahduttavia, eikä tullut mitään epäselvää punnerruksenpoikasta. Viimeinen jo hieman kävelytti, mutta kertoopahan sekin että irti saatiin aika hyvä prosentti maksimituloksesta. Hyvä kisa, vaikka tuli jo pohdittua että kannattaako tänään nostaa lainkaan. Näin se tosin oli tammikuussakin!

Päivän rivi: kauden parhaat 92+114=206 @80,80 / 250,730 pistettä, viisi onnistunutta putkeen ensimmäisen yli pyörineen tempauksen jälkeen. Kansallisen kisan sarjavoitto näillä. Tästä ykköspalkintojen keräilystä on tullut yllättävä tapa.


Piiriottelun puolella taas oltiin joukkueina kakkosia sekä miehissä että naisissa, miehissä ei edes kaukana voitostakaan. Pikkusarjojen edustuksen puute vaan oli edelleen heikkoutena. Naisissa muutamat tärkeät nostajat olivat jääneet tällä kertaa eri syistä pois, mutta silti saatiin täysi joukkue jalkeille ja uusia lisenssinostajia kilpailemaan. Onnistunut reissu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti