lauantai 9. syyskuuta 2017

9.9. Kilpailupäivä 36/4

Six out of six. Perfection.

Siis reissu Parkanoon kahden huoltajan kanssa. Tällä kertaa ei muita keskisuomalaisia ollut kisaamassa, joten piti sitten edustaa lavalla senkin edestä.

Punnituspaino meni seiskaseiskasta selvästi yli (79,58), joten sarjanvaihto ylöspäin suunnitelman mukaisesti. Tällä peliliikkeellä päästiin päivän viimeiseen nostoryhmään isompien kaverien sekaan. Neljä muuta kilpailijaa omassa sarjassa, mutta näillä alkupainot sen verran saavuttamattomissa ettei tarvinnut kun keskittyä omaan kisaan.

9.9. - Week 36 / Day 4 - Competition

Snatch

91
94
97

Clean & Jerk

107
111
115

Lämmittelyissa viimeinen 87 oli kaikin puolin hyvä. Sama jatkui lavallakin, avus 91 helposti ja toisella kisaennätys 94 samaan reikään. Tähän väliin tuli mukaan jo toinenkin nostaja 95 kilon avauksella, mutta käytännössä tuollainen yhden väli voi olla lyhyempi kuin omat kaksi minuuttia. Ei tarvinnut siis kauaa odottaa seuraavaa nostoa. Siinä 97, ja vieläkin riitti malttia vedossa. Nousu kyykystä alkoi jo vähän painaa, mutta kädet ja keskikroppa pitivät vähän eteen suuntautuneen nousun tarpeeksi hyvin kurissa.
Työnnön avaus oli maltillinen 107, ja muun nostoryhmän taso takasi sen että kaikki nostot sai tehdä peräkkäin kahden minuutin kelloilla. Pelattiin huollon kanssa tietysti vähän lisäaikaa taktisilla korotuksilla. Toiseen 111, hieman pehmeä nosto - suullista alaskomentoa ei kuulunut vaikka valomerkki sen näyttikin. Hyväksyttyhän se siis oli. Käytössä ollut tuomarivalojärjestelmä ei siis aina pelannut ihan kuin piti noiden äänimerkkien suheen. Viimeisellä lopulta tankoon puna-sininen yhdistelmä 115 kiloa, hyvin riitti vielä tehoa rinnallevetoon, ja ylöstyönnönkin jaksoin pitää linjassa. Tämäkin kävelytti, mutta ihan sama tässä vaiheessa.

Neljäs sija Etelä-Suomen mestaruuskilpailuista. Nyt rytisi kuuden putkella 97+115=212, ai että kun on maukasta.  Ensimmäistä kertaa kaikki nostot virallisissa kisoissa, ja näissä kisoissa päivän ensimmäisenä. Myöhemmin vielä Roinisen Teemu liittyi kanssani 6/6-kerhon toiseksi jäseneksi, mutta siihenpä ne putket tämän kisan osalta jäivätkin. Kasiviitosen puolella olleesta painostakin huolimatta Sinclaireissa uudet ennätyslukemat 260,049, saipa vielä uuden kympin rikki tässäkin tilastossa. Arvosana on erinomainen A+.

Kiitokset huoltajille, tuomareille, toimitsijoille, ja tietysti järjestävälle seuralle Parkanon Puntille!

Linkki tuloksiin: http://painonnosto.fi/tuloksia/3377-etela-suomen-mestaruuskilpailut
Loppuun pieni mediadumppaus.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti