lauantai 23. syyskuuta 2017

23.9. Kilpailupäivä 38/4

Tällä kertaa esiinnyttiin piirikunnallisina pidetyissä kotisalin kisoissa. Ennätyksiä syntyi, vaikkei nyt ihan kaikissa onnistuttu, kuten kaksi viikkoa sitten.

23.9. - Week 38 / Day 4 - Competition

Weightlifting

Snatch

92
96
100 miss (clark)

Clean & Jerk

108
112
117

Ihan rutiinilla sitä lähdettiin lämmittelemään tempausta. Avaus 92 helppoa, terävämpää kuin viimeiset lämpät. Neljän kilon korotus ja onnistunut nosto edelleen, mutta piti hakea paineet uudestaan pohjassa ja sitten tekikin jo tiukkaa. Sataseen ei ehtinyt täysin latautua, ja vedolla punnitsemikseksi jäi vielä tällä kertaa. Olisi ehkä vaatinut vähän lisää kiritystä ja palautumisaikaa, harmi vaan että yksi kaveri joutui jättämään lämmittelyissä sattuneen krampin takia nostot väliin, ja toinen jäi kotiin potemaan flunssaa.
Työntölämmittely ei kovin terävää ollut, mutta lavalla oli toinen ääni kellossa. Ylöstyöntö toimi alusta loppuun asti, viimeisellä 117 oli teknisesti uran paras toistaiseksi. Lukkoon meni ja lantio pysyi välissä, työntöennätys! Harmi vaan ettei ole siitä videota.

RAW Powerlifting

Back Squat

145
152.5
157.5

Kokeilin sitten vielä kyykynkin voimanostokisojen yhteydessä. Hyvin sekin meni, kaksi uutta ennätystä ja hieman jäi varoja viimeiseenkin. Ei tosin vieläkään tuplasti omapainoa, kun sekin on tässä vähän päässyt nousemaan.

Yhteenveto: 5/6 onnistunutta nostoa, 96 + 117 (PR) = 213 (PR), ja ennätykselliset 260,569 pistettä kun painoa oli 80 tasan. Taas pitää antaa ainakin erinomainen miinus arvosanaksi. Taso vakiinnutettu uusille kiloille! Kyykyssäkin saatiin nyt irti sarjapainojen lupailemia kiloja, joten tiedetään taas että eteenpäin on menty siinäkin.

Painonnoston tulokset (näistä puuttuu pari epävirallista salikisatulosta): http://painonnosto.fi/tuloksia/3392-jyvaskylan-piirikunnalliset-kilpailut-kelvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti