lauantai 12. joulukuuta 2015

12.12. Kilpailupäivä 50/4

Vuoden viimeinen kisa käyty, ja asiallinen tulos tuli jälleen.

Puntarin mukaan päästiin selvästi sarjaan, kun lukema oli 76,4. Se tarkoitti myös sitä että tuloksella 198 ohitettaisiin pari kaveria Keski-Suomen Sinclair-rankingissa, joten tavoitteet olivat selvät.

12.12. - Week 50 / Day 4 - Competition

Snatch

87 miss front (caught)
88
91 miss front (caught)

Viimeinen lämmittely piti käytännön syistä ottaa 85:llä, ja se jäi niukasti vajaaksi. Ei kuitenkaan mitään muutoksia taktiikkaan sen takia. Harmillisesti avaukselle kävi samoin, mitä nyt oli vielä huomattavasti lähempänä ja selvästi kontrollissa aika pitkään. Kisataktisista syistä seutaavaan yksi lisää, ja tällä kertaa onnistui! Kolmanteen kolmen kilon korotus, eli haussa oli treeniennätyksen uusiminen kisatilanteessa. Tämäkin oli jo hetken kiinni, mutta asento oli hieman liian kallellaan. Vain yksi kolmesta on paperilla huonompi kuin nostoesitysten laatu noin yleisesti, oli tulos sentään vähän parempi kuin avausrauta.

Clean & Jerk

104
110 miss jerk
110

Kahdensadan yhteistulos olisi siis vaatinut 112 kilon työntöä. Onnistuneen mutta keskinkertaisen alkupainon jälkeen toiseen 110, jolla tulisi tuo alempi tavoite. Ehkä pitäisi jättää tavoitteet sille kolmannelle nostolle, kun muutamien viime aikojen kisojen tapaan toinen pääsi taas epäonnistumaan ylöstyönnössä eteen. Kolmanteen ei tuollaisessa tilanteessa oikein arvaa korottaa, joten piti tuplata samasta. Hieman paremmalla asenteella se taas sieltä tulikin, vaikkei ollutkaan nostona ihan niin hyvä kuin taannoin treeneissä otettu sama rauta.

88 + 110 (PR) = 198 (PR) @76,4 siis tällä kertaa. Kilo kerrallaan kiivetään edelleen ylöspäin. Kisassa tulos riitti tällä kertaa kuudenteen sijaan ennätys-Sinclaireilla 250,450, ja samalla meni hieno neljännesosatonnin rajapyykki rikki. Olen jo jonkin aikaa pitänyt juuri tuota sellaisena rajatuloksena ettei sillä olla enää ihan aloittelijoita, joten kyseessä oli nyt level up "advanced beginner" -> "early intermediate". Koko Keski-Suomen cupissa tuli viides sija, kun mukaan laskettiin aiempi vuoden paras tulos ja tämänpäiväinen. Voiton tässä vei "Mörkö Kankaalta", eli Minkkisen Jukka. Alueemme nuorisokaarti osoitti myös hyvää kuntoa ja vahvaa kehitystä. Tulokset tästä: http://painonnosto.raisanen.org/?p=800

Perinteinen arvosana tästä kisasta on "hyvä". Myös Instagram-postaus tiivistää kisan:


Johonkin tulevaan postaukseen tulen myös keräämään vähän statistiikkaa kuluneen vuoden suorituksista. Niiden pohjalta voidaan myös esittää hieman ajatuksia tulevasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti