lauantai 27. helmikuuta 2016

27.2. Kilpailupäivä 8/4

Tällä kertaa ei tuloksilla ihmeemmin juhlittu, taas aika tyypilliset kolme kuudesta. Omapaino oli PR: 78,0 kg, joten pääsin vaihteeksi kasiviitosiin. Kisasin siis pelkässä painonnostossa, kun en nyt kauheasti nähnyt hyötyjä voimanostotuloksista tässä vaiheessa treenikautta.

Tapahtumana kuitenkin ihan kiva seitsemän hengen painonnostokisa ja sen jälkeen vielä hengailua voimanoston katsojana ja avustajana.

27.2. - Week 8 / Day 4 - Competition

Snatch

84 miss behind
85
88 miss (caught, lost forward)

Clean & Jerk

101
104
107 miss jerk

Nostot lähtivät hieman karkuteille viimeisen lämmittelyn tienoilla, se jäi vajaaksi. Melko pitkä tauon jälkeen vedin sitten aloituspainon takaa yli, joten ei ainakaan voi liian raskaaksi sanoa. Toisella 85 jäi kiinni, vaikka sitä joutui korjailemaan aika pitkään. Kolmas oli pitkälti samanlainen, mutta nyt ohjelmaa oli kyykyn pohjalla jo hieman liikaa, eikä sen kanssa päästy sitten ylös, vaikka saatiinkin niin hyvään kontrolliin, että sen pitäisi riittää. Koko pakettia vaan tiukemmaksi ensi viikkojen aikana, ja kyllä se tästä taas.

Työnnöissä pääsi kyykystä ylös oikeastaan aika hyvin. 101 oli hyvä nosto, toisin kuin sitä edeltäneet lämmittelyt. Valitettavasti ylöstyöntöjen kehitys ei mennyt näissä oikeaan suuntaan: 104 oli hieman huonompi, ja 107 sitten vielä suorille käsille, mutta hieman eteen.

Tuloksilla 85+104=189 (236,296 p.) napattin joka tapauksessa kisan voitto alle yhden Sinclair-pisteen erolla kakkoseen. Vilenin Mikolle tiedoksi, ettei kannata jatkossa jättää viimeistä työntöä käyttämättä ellei ole laskenut pistetilannetta! Aineksia oli parempaankin, joten arvosanaksi annan "tyydyttävä miinuksen". Kuitenkin vuoden isoin työntö tähän mennessä, kaikesta huolimatta.


Tokolan Milko sentään nosti Porissa SE-tuloksia, eli jotain voi fiilistellä! Puurunenkin nappasi sataviitosten hopeaa ja Masters SE:n tempaukseen, joten tuskin tuo 85:n miesten tempausennätyksen menetys niin kauheasti kirvelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti